Filiale ale A.S. NWDCSkiff
Posts: 162
Joined: Mon Dec 19, 2011 3:37 pm
Location: Galati
Has thanked: 78 times
Have thanks: 61 times

Certificare:
AOWD
Locatie:
Galati
PostPosted: Wed Mar 13, 2013 12:32 pm
Salut Andrei,

ne poți da mai multe detalii cum se procedează pentru a înființa o filială NWDC, care ar fi avantajele, care ar fi condițiile?

Dacă-mi iese socoteala cu colegii mei de servici, o să cooptez cel puțin trei noi membri NWDC. Cu Lică patru și cu mine cinci am putea înființa o filială. Ca sediu în acte pun apartamentul meu iar ca sală de ședințe/întruniri pot accesa o locație bună în Galați (inclusiv cu loc de grătar). Veau să dau la tipografia nașilor mei o comandă pentru materiale de promovare (banner, steag, tricouri, șepci). Ca locuri de scufundare în apropiere de Galați se califică Doaga și Turcoaia. Bazine de antrenament avem iar pentru activitatea de club este esențial accesul la bazin.
Top

Dinghy
Posts: 40
Joined: Tue Dec 20, 2011 6:17 pm
Has thanked: 10 times
Have thanks: 24 times

Locatie:
ROMANIA
PostPosted: Mon Mar 18, 2013 9:37 pm
Salut Cristi,
Sunt destul de multe aspecte care trebuiesc discutate dar am sa incerc sa-ti dau cateva directii generale. Detaliile le povestim in privat.

1.Pentru a avea o filiala NWDC este nevoie de minim 3 persoane. Recomandarea mea este sa fiti macar 5 oameni.
2.Sediul ramane tot cel din statut si nu necesita schimbare sau adaugare per fiecare filiala. Asta este un avantaj pentru voi deoarece nu va legati la cap cu hartii. Se face doar o nota de adresa si corespondenta. Discutam aceste detalii in privat.
3.Prin statut exista cateva reglementari care guverneaza asupra activitatilor desfasurate in club si acestea trebuiesc cunoscute si aplicate. la acest capitol se incadreaza: legitimarea, forumul de conducere, cotizarea, materiale media, materiale promo, etc. Aceste aspecte le discutam in privat.
4.Presedintele de filiala face parte din biroului de conducere cu drept de vot in cadrul NWDC. Detaliile le discutam in privat.
5.O filiala NWDC aduce atat avantaje (vizibilitate, structura, cursuri si ateliere scuba, ture de dive organizate, acces la resursele NWDC, proiecte, etc) cat si responsabilitati si poate cel mai important lucru implicare din partea membrilor din filiala. Si aici sunt multe de povestit.

Pana la inceputul lunii aprilie sunt prins cu ceva proiecte si probleme personale si o sa fie mai greu sa comunicam. Pentru mai multe lamuriri nu ezita sa ma intrebi si gasim o varianta sa le lamurim, daca nu aici macar in privat.

Toate cele bune,
Andrei
All rights reserved.
Copyright© Andrei
Top

Return to A.S. "North Wave Dive Club"

Who is online

Registered users: No registered users

cron