ScubaPro LiteHawk


User avatar
Sharpie
Posts: 94
Joined: Tue Dec 20, 2011 9:15 pm
Location: Bucureşti
Has thanked: 5 times
Have thanks: 42 times

Certificare:
bighinăr
Locatie:
vezi Localitate
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 6:02 pm
Am o vestă ScubaPro Litehawk: http://www.scubapro.com/en-US/USA/bcs/products/litehawk.aspx.

M-a atras faptul că este back-inflate, cu un aspect wingos, şi capacitatea mare de ridicare (oficial 24.5kg, dar am citit că de fapt este vorba de 20kg).

Greutatea este una mică (2.36kg), la care contribuie plasticul şi lipsa oricărui metal (inclusiv D-ring-urile sunt din plastic). La curea nu are obişnuitul arici, ci o cataramă.

Singura problemă pe care am întâmpinat-o: tragând de inflator ca să folosesc valva de evacuare rapidă ataşată, partea cu inflatorul s-a tot îndepărtat de furtun, până când am rămas în mână cu inflatorul. L-am cuplat imediat la loc în furtun şi aşa a rămas de atunci, iar acum nu mai trag de inflator, ci de furtun. Cred că ar fi bine să îi pun o bandă mai bună pentru fixare a inflatorului pe acel furtun.

Vesta este stabilă în apă.
Top
User avatar
Instructor
Posts: 288
Images: 34
Joined: Mon Dec 19, 2011 10:53 am
Location: Bucuresti
Has thanked: 11 times
Have thanks: 61 times

Certificare:
NAUI Instructor #55391 - ANDI Technical Diver TSD
Locatie:
Bucuresti
Personal album
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 7:50 pm
Poate ca o sa te socheze ce-ti zic. In lumina unor evenimente recente, dar nu numai, am ajuns la concluzia ca ScubaPro este o firma de kk. Nu intru in amanunte, insa toate echipamentele SP cu care am lucrat sau mi-au trecut prin mana au asa, cate o chichita, ceva sa-ti dea de lucru. Si la banii pe care i-ai dat tu pe vesta, puteai sa-ti iei un wing adevarat tech. Stiu parerea ta despre echipamente second-hand si sa nu crezi ca nu o respect. Insa m-am convins ca SP lucreaza dupa dictonul "afara-i vopsit gardul"... Si nu uita de Typhoon. Ai un dry suit extraordinar de bun si l-ai luat pe 10% din pretul lui. E drept ca a mai necesitat o mica carpeala, insa era din cauza de fost proprietar idiot nu din cauza costumului.
Proud member of the Earth.
Top

Return to Scubapro

Who is online

Registered users: No registered users

cron