Page 1 of 1

Forumul scubaboard.ro

PostPosted: Tue Jan 14, 2020 2:00 pm
by sors
De multa vreme incoace, scubaboard.ro tragea sa moara. De mai bine de trei luni, a disparut complet. De indata ce a fost omeneste posibil, sub umbrela Asociatiei Profesionale pentru Scufundari Recreationale vom incerca revitalizarea lui. Vom face tot ce este posibil ca sa obtinem baza de date istorica a vechiului forum. Acolo sunt extaordinar de multe cunostinte, trairi, impresii, intr-un cuvant - viata scafandrului roman.
Ne asumam de la bun inceput ca acest forum sa fie al tuturor si nu al unui grup restrans de persoane cu intelegeri foarte largi asupra a ceea ce este etic. Ne asumam ca samavolniciile sa nu fie parte a acestui forum, indiferent din ce directie ar veni. Incercam sa (re)construim o comunitate.

Veniti alaturi de noi, dragi scafandri romani!
logo-apsr.jpg

Re: Forumul scubaboard.ro

PostPosted: Thu Jan 16, 2020 10:31 am
by rey
Multumiri din partea mea si a APSR .

Re: Forumul scubaboard.ro

PostPosted: Mon Feb 24, 2020 12:18 pm
by CristiC
cam de cine este nevoie și cum pot ajuta? Sunt foarte interesat de vechiul conținut de pe scubaboard.ro, mai ales de cele scrise de HBOT.

Re: Forumul scubaboard.ro

PostPosted: Wed Jan 06, 2021 9:34 am
by sors
Cristi... si eu incerc de vre-un an de zile sa fac rost de informatiile de acolo. Se pare ca, pur si simplu nu au mai platit hostingul si firma respectiva a sters tot. Daca ar avea cineva un backup, nu ar putea sa fie decat Victor, Adonay, sau firma care a tiinut site-ul. Stiu, este pacat de atata informatie stransa in vreo zece ani.